ClickCease Портфейли за пътуване

Портфейли за пътуване

Решетка:
Бърз преглед

Портфейл за пътуване Alesso

Портфейлът за пътуване Alesso е изработен от най-меката матова зърнеста кожа. В долния десен ъгъл е вмъкната ивица от туид сив плат за костюм, което придава моден аспект на този много класически мъжки артикул. Много практичен и изчерпателен, той включва множество слота за карти и по-големи отделения за бележки и разписки. Има и отделение за монети ..

Бърз преглед

Портфейл за пътуване Chronobike Black

Серията дребни кожени изделия "Chronobike" е изработена от внимателно подбрана естествена кожа с текстура сафиано. Тази черна версия е украсена с емблематичния подпис на логото F във формата на трапец, в цвят хром. Подчертава се от името Festina, щамповано върху кожата. Този картодържател е минималистичен, компактен и много практичен, с множество с..

Бърз преглед

Портфейл за пътуване Hamilton Black

Портфейлът с цип на Cerruti "Hamilton" е едновременно луксозен и функционален. Изработен е от висококачествена черна зърнеста кожа. Кожата е с матово покритие, което й придава много модерен вид. Характерното лого на CRR е хромирано, за външен вид, който е едновременно модерен и класически. Този артикул разполага с 10 слота за карти, отделение за бе..

Бърз преглед

Портфейл за пътуване Regent Black

Линията дребни кожени изделия Regent е изработена от внимателно подбрана естествена кожа. Избрахме да работим с неочаквано кожено зърно и текстура за тази линия, за да внесем решително съвременно усещане в съответствие с ДНК на марката. Подписът се носи от лека и чиста хромирана плоча. Този портфейл за пътуване е едновременно компактен и прост, с м..

Бърз преглед

Портфейл за пътуване Zoom Navy

Със своя минималистичен дизайн портфейлът за пътуване "Zoom" е изработен от внимателно подбрана гладка тъмно синя кожа. Златният подпис на Rode придава съвременно усещане...

Бърз преглед

Портфйел за пътуване Bond Black

Малките кожени артикули „Bond” внасят малък обрат в класическите продукти за всички времена. Изработени от внимателно подбрана кожа с фина епи шарка, те са подписани от метална плоча, която играе на контраста между метални цветове и текстури. Тази черна версия е украсена с матово черно и пистолетна плоча за решително мъжествено и монохроматично усе..

Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)